bouw bungalow Stiphout gestart

bouw bungalow Stiphout gestart

De nieuwbouw van de bungalow in Helmond-Stiphout is gestart. Zie de projectpagina voor meer informatie.

Verbouw/aanbouw school Grave opgeleverd

Verbouw/aanbouw school Grave opgeleverd

De verbouwing en aanbouw van de basisschool in Grave tot kantoorgebouw is voorjaar 2019 opgeleverd. Zie de projectpagina voor meer informatie

Bouw woning Helmond-Stiphout van start

Bouw woning Helmond-Stiphout van start

Eind april 2017: De omgevingsvergunning voor de afgelopen najaar en winter ontworpen en uitgewerkte woning in Helmond-Stiphout is binnen! De bouw zal begin mei 2017 beginnen. Zie de webpagina.

Locatiestudie Venray gepresenteerd

Locatiestudie Venray gepresenteerd

Op 29 september 2016 is de - in opdracht van Adriaans Vastgoed uit Helmond gemaakte - locatiestudie voor de locatie Smakterveldweg te Venray aan de wethouder en twee stedenbouwkundigen gepresenteerd. Hoewel zij allen zeer onder de indruk waren van het aantrekkelijke concept ziet de gemeente Venray vooralsnog geen mogelijkheid om medewerking aan het initiatief te verlenen. Maar de mogelijkheid tot latere realisatie werd nadrukkelijk open gehouden. Zie de webpagina

Nieuwe website

Nieuwe website

Per 15 augustus 2016 is de website van Mare Architectuur& Advies vernieuwd en verhuisd. De indeling is hetzelfde gebleven, maar de uitstraling is door hogere resoluties van de afbeeldingen verbeterd, en de website is beter "responsive" voor tablets en mobiele telefoons gemaakt. Ter gelegenheid van deze herziening zijn bovendien meer diaseries toegevoegd bij een aantal projecten.

Studieproject duurzame villa

Studieproject duurzame villa

In de eerste maanden van 2016 heb ik tussen de andere werkzaamheden door een studieproject ontworpen, met ArchiCad uitgetekend, en gevisualiseerd. Om hiermee mijn vaardigheden en de geweldige visualiseringsmogelijkheden van ArchiCad te demonstreren.

Selectie appartementengebouwen

Selectie appartementengebouwen

In oktober/november 2015 heeft Archifoor samen met een aannemer meegedaan aan een design-and-build selectieprocedure voor drie appartementengebouwen met in totaal bijna 90 woningen. Het ontwerp is goed beoordeeld, maar helaas is de selectie op financiële gronden niet gewonnen. Zie de webpagina.

Artikelen op website “Homify”

Artikelen op website “Homify”

De verbouwing van een woonhuis te Helmond-Stiphout is door de internationale website Homify opgemerkt. Zie het artikel. Men vond het project blijkbaar dusdanig goed, en het artikel blijkbaar dusdanig lezenswaardig dat het ook in het Engels, Frans, Duits, Portugees, Russisch , Pools en Japans is vertaald!

Partner in Archifoor

Partner in Archifoor

Sinds 2014 maakt Mare Architectuur & Advies deel uit van Archifoor. Een coöperatie van 10 bouwprofessionals. Zie de pagina over Archifoor op deze website, of de eigen Archifoor-website.